Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні

IMG 0473 result21, 28 березня та 4 квітня 2015 року працівники Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу зовнішнього незалежного оцінювання та методисти відділу Боброва Т.М., Жила О.М., Куртась С.А., Максименко Т.В., Самойлова Т.В., Фетісова В.М. взяли участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання, головна мета якого: відтворення умов та технології проведення ЗНО, ознайомлення з процедурою, формами тестових завдань, правилами заповнення бланків відповідей, а також  психологічне налаштування до складання тестів. Реєстрація тривала з 1 листопада до 15 грудня 2014 року на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Вартість одного тестування становила 89 грн.

Пробне тестування 21 березня 2015 року було проведено з української мови і літератури базового та поглибленого рівнів (зареєструвалося 2419 осіб, взяло участь 2324, що становить 96%); 28 березня 2015 року – із математики базового та поглибленого рівнів, історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької та російської мов (зареєструвалося 1733 особи, взяло участь 1589, що становить 92%).

Пробне тестування проведено на базі вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації та загальноосвітніх навчальних закладів в округах м. Конотоп (3), м. Охтирка (2), м. Ромни (2), м. Суми (6), м. Шостка (3). Загальна кількість пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання – 16.

Зареєстровані учасники мали змогу самостійно з 28 березня 2015 року визначити рейтинговий бал за шкалою 100-200 балів. Для цього необхідно було скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці «Особистий кабінет» на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти за умови внесення відповідей в електронний бланк.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 12.03.2015 № 177-ОД «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання для пільгових категорій» 4 квітня 2015 року проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури базового рівня для випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти з числа пільгових категорій в округах м.Конотоп, м.Ромни, м.Суми, м.Шостка (зареєструвалося 310 осіб, взяло участь 189, що становить 61%).

Олена Остапенко,

завідувач навчально-методичного відділу ЗНО

IMG 0470 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO