Запрошуємо до Психологічної вітальні!

IMG 20150327 115658 result27 вересня 2015 року на базі навчально-методичного центру психологічної служби гостинно відкрила двері Психологічна вітальня.

Здебільшого ми звикли до словосполучень «музична вітальня» чи то «літературна вітальня». На відміну від них Психологічна вітальня передбачає

невимушену бесіду на психологічному матеріалі за визначеною темою. А тема першої зустрічі обрана невипадково – «Весна – справжнє диво» (Архетип Весни).

Під час зустрічі учасники ознайомилися з рослинною, тваринною та числовою символікою, що пов’язана з архетипом весни (ведучі – Кондратенко Л.О., Растроста Г.Б., методисти центру), взяли участь у майстер-класі з вироблення мартеничків – символу весни у південних слов’ян (ведуча – Гавриленко С.О., методист центру). Велику зацікавленість у присутніх викликала інформація старшого наукового співробітника Сумського обласного художнього музею імені Н.Онацького Яніної І.В. щодо символів весни в українській культурі, зокрема в декоративно-ужитковому мистецтві, весняних звичаях наших предків.

А на закінчення учасники читали вірші про весну, ділилися враженнями від почутого, висловили надію, що зустрічі в вітальні матимуть продовження. То ж чекаємо у травні у Психологічній вітальні!

IMG 20150327 115503 result IMG 20150327 115919 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO