«Післядипломна педагогічна освіта єдина»

golovna resultСаме з таким гаслом на минулому тижні стартував науково-освітянський проект, метою якого є налагодження партнерських стосунків між вищими навчальними закладами післядипломної освіти України. Головною ідеєю проекту є встановлення науково-освітянських та гуманітарних відносин для задоволення потреб розвитку освіти та науки в інститутах, більш повного взаємного інформування про стан проблем та досягнень, встановлення єдиних академічних критеріїв освітньої діяльності щодо перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників.

15 грудня 2014 року підписана угода про науково-освітянське співробітництво між двома начальними закладами: Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (м. Суми, Україна), в особі в.о. ректора Медведєва Ігоря Анатолійовича, кандидата наук з державного управління, доцента та Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (м. Івано-Франківськ, Україна) в особі ректора Зуб’яка Романа Миколайовича, кандидата педагогічних наук.

За ініціативи першого проректора з науково-педагогічної роботи, кандидата психологічних наук, доцента Панченко Світлани Миколаївни та активної участі проректора з наукової роботи Івано-Франківського ОІППО, кандидата педагогічних наук, доцента Барабаш Ольги Дмитрівни почалась розробка відповідної робочої програми співпраці.

Сторони домовились про основні напрямки освітянського, наукового та гуманітарного співробітництва. Розпочато науково-освітянську співпрацю між двома закладами організацією та проведенням завідувачем кафедри методики початкової та природничо-математичної освіти, кандидатом педагогічних наук, доцентом Ткаченко Оленою Львівною серії майстер-класів «Основи цілепокладання педагога в освіті» на базі Івано-Франківського ОІППО, відвіданням нею відкритого засідання кафедри педагогіки та психології (завідувач кандидат педагогічних наук, доцент Треф’як Ярослав Іванович), а також підписанням з дружньою кафедрою угоди і розробки робочої програми щодо подальшої співпраці.

У рамках проекту ведуться перемовини про можливі шляхи співробітництва з керівництвом Волинського, Запорізького, Рівненського обласних інститутів післядипломної освіти та Херсонською академією неперервної освіти.

IMG 0034 result P1010235 result

P1010218 result P1010231 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO