Останні новини

ПІДСУМКИ РОБОТИ СУМСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ХАБУ

golovnaТенденції розвитку сучасної освіти вимагають створення інноваційного освітнього простору, що сприяє навчанню впродовж життя, інтеграції формальної та неформальної освіти, урізноманітненню форм і методів освітнього процесу, розвитку ініціативи й соціальної активності, вихованню духовності й загальнолюдських цінностей, популяризації здорового способу життя, національно-патріотичного виховання внутрішньо переміщених осіб, здобувачів освіти.

ЗАСІДАННЯ ЦЕНТРАЛЬНОГО ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ»

golovnaЗа ініціативи Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, 05.06.2024 відбулося засідання Центрального організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», у якому від Сумської області взяла участь Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор педагогічних наук, професор.

ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ (МАГІСТЕРСЬКИХ) РОБІТ

14 червня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних  (магістерських) робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 011 ОСВІТНІ, ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ освітньо-професійної програми Педагогіка вищої школи заочної форми навчання факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Захід було проведено в очній формі, з використанням технологій дистанційного навчання на навчальній платформі Microsoft Teams.

ЛІНГВОСЕТ «ГОВОРІМО УКРАЇНСЬКОЮ!»

2Буяхи (лохина, п’яниця, гонобобель) – кущ із ягодами, подібними до чорниці, із блакитно-восковим покриттям на листках. Ця рослина невибаглива, росте на бідних ґрунтах, торф’яних болотах, у сирих лісах, уявляє собою чагарник родини брусничних із буруватою або темно-сірою корою. Плід – ягода, грушоподібна або овальна (9-12 мм завдовжки) синя з сизим нальотом, усередині із зеленуватим м’якушем. Буяхи, як й інші ягідники, дуже чутливі до пізніх весняних приморозків, кількості опадів. Ягоди буяхів споживають свіжими, переробленими, використовують для виготовлення соків, компотів, варення, джемів, желе, мусів.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO