Деменков Денис Вікторович

ДеменковДеменков Денис Вікторович, методист з фізичної культури та ОБЖ навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Освіта: повна вища, спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура» (Сумський державний педагогічний університет ім. А.С. Макаренка, 2006 р.), магістр педагогічної освіти за спеціальністю «Викладач фізичної культури» (Сумський державний педагогічний університет ім. А.С. Макаренка, 2007 р.).

Фахова діяльність: 2003-2006 рр. – учитель фізичної культури Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1; з 2006р. викладач кафедри теорії і методики змісту освіти, за сумісництвом методист з фізичної культури та ОБЖ навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Коло методичний інтересів: організаційно-методичне забезпечення гурткових занять з футболу, сучасні підходи до організації та проведення уроків фізичної культури.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO