Обласний онлайн-семінар для вчителів трудового навчання

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 29 травня на базі СОІППО відбувся обласний онлайн-семінар для вчителів трудового навчання «Організація професійної підготовки на уроках трудового навчання».

Коренева І.В., методист з трудового навчання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу вчителів трудового навчання та детально зупинилася на особливостях організації професійної підготовки учнів на уроках трудового навчання, що сприяє інтеграції ключових і предметних компетентностей. У ході роботи методист ознайомила вчителів трудового навчання із головними завданнями закладів загальної середньої освіти з забезпечення професійного самовизначення учнів, критеріями вибору професії.

Під час заходу з доповіддю «Міжпредметна інтеграція у процесі навчання фізики» виступив Грудинін Б.О., декан факультету технологічної і професійної освіти Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка, доктор педагогічних наук, доцент.

За результатами роботи учасники обласного онлайн-семінару  отримали методичні рекомендації

 

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO