Онлайн-заняття обласної школи педагогічної майстерності вчителів географії

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 21 травня на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося онлайн-заняття обласної школи педагогічної майстерності вчителів географії з теми «Використання інтерактивних форм і методів роботи на уроках географії як засіб формування просторової компетентності учнів».

Попов В.Д., методист з географії та економіки навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, під час онлайн-заняття обласної школи педагогічної освіти зосередив увагу вчителів географії на важливості їх ролі у формуванні в учнів картографічної компетентності й просторового уявлення про земну поверхню, ознайомивши з теоретичними аспектами формування в учнів просторової (картографічної) компетентності та особливостями впровадження в освітній процес інтерактивних форм і методів навчання.

Учитель географії опорного закладу «Охтирська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Охтирської міської ради Сумської області» Чуніка О.В. презентувала практичний досвід використання інтерактивних форм і методів роботи з формування в учнів просторової компетентності.

За результатами роботи учасники онлайн-засідання обласної школи педагогічної майстерності отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO