АПРОБАЦІЮ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІВ СУМЩИНИ ЗА ДИСТАНЦІЙНОЮ ФОРМОЮ НАВЧАННЯ РОЗПОЧАТО

golovna

Відповідно до плану роботи КЗ СОІППО на 2020 рік, графіку курсів підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, навчально-допоміжного персоналу в галузі освіти на квітень 2020 року, зміни до якого затверджені наказом КЗ СОІППО від 18.04.2020 № 46-ОД «Про особливості провадження освітнього процесу протягом карантину».

Близько тисячі педагогів Сумщини пройшли онлайн-реєстрацію на квітневі курси 2020 року, що будуть проходити виключно за дистанційною формою навчання з використанням системи MOODLE та MICROSOFT TEAMS.

06.04.2020 року виявили бажання навчатись на курсах підвищення кваліфікації за дистанційною формою перші 167 педагогів:

Зокрема, на TEAMS:

ФК Заступники директора з навчально-виховної роботи (усіх спеціальностей) (06.04-10.04 – наст. сесія; 18.05-22.05 – екз. сесія) - 37 педагогів

ФК Викладачі фізичної культури, керівники спортивних гуртків (06.04-10.04 – наст. сесія;  13.05-15.05 – екз. сесія)23 педагога.

ФК Учителі музичного мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво» (06.04-10.04 – наст. сесія; 13.05-15.05 – екз. сесія) - 29 педагогів.

КВ Формування компетентностей учнів у шкільному курсі фізики, математики, астрономії  (06.04-08.04)  – 28 педагогів.

Також, на  MOODLE:

ФК Вихователі закладів дошкільної освіти  (06.04-26.06) - 50 педагогів.

Кожному педагогу, який правильно вказав під час заповнення онлайн-анкети свою електронну адресу, надіслано лист з логіном та паролем  для входу в певну систему навчання (Mikrosoft Teams чи Moodle) та  покрокову інструкцію входу. Доступ до покрокової інструкції педагоги знаходили також на сайті КЗ СОІППО у розділі «УВАГА важлива інформація».

Робота курсів (зарахування на курси підвищення кваліфікації та безпосереднє навчання у своїй Команді) розпочалася о 9.30 з вивченням  основ інфомедійної грамотності. У режимі відео-(аудіо-) конференції та з можливістю роботи у чаті  слухачі курсів разом з викладачами кафедри освітніх та інформаційних технологій інституту Павленко І.М., Посною Л.В., Шевченко Т.О. знайомились із сучасними інформаційними новинками в освіті, з одним із інструментів дистанційної освіти.

Курси за вибором «Формування компетентностей учнів у шкільному курсі фізики, математики, астрономії» та курси вихователів ЗДО розпочали куратори груп, старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти Кода С.В., Лобода В.В., Цимерман І.О. 

Бажаю успішного старту, креативності та витримки нашим слухачам і  колегам у апробації нових форм підвищення кваліфікації!

Дякуємо освітянам Сумської області за своєчасне замовлення на курси підвищення кваліфікації (заповнення онлайн-анкет) та довіру до нашого інституту!

Проректор Світлана ПАНЧЕНКО

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO