ПІТЧИНГ РЕГІОНАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ОСВІТНІХ ПРОЄКТІВ

golovna4 березня 2020 року в конференц-залі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся розгляд заяв на впровадження регіональних інноваційних освітнньо-дослідних проєктів на базі закладів освіти Сумської області.

Завідувач кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗ СОІППО, кандидат технічних наук, доцент Лариса Петрова представила на розсуд експертної комісії матеріали щодо впровадження регіонального інноваційного освітнього проєкту «Науково-методичні засади впровадження медіаосвіти в освітній процес закладів дошкільної освіти» на 2020-2024 роки. Доповідачем було проаналізовано  нормативно-правову базу для забезпечення реалізації проєкту та досвід інших областей України зі здійснення парціальних програм на базі закладів дошкільної освіти. Лариса Петрова зазначила, що для здійснення проєкту планується залучити 14 закладів освіти Сумської області, робота з якими буде проводитися через консультації, онлайн-семінари та тематичні збори. Результатом проєкту «Науково-методичні засади впровадження медіаосвіти в освітній процес закладів дошкільної освіти» має стати науково-методичне видання.

Регіональний практико-орієнтований проєкт «Теорія і методика взаємодії закладів загальної середньої та позашкільної освіти в естетичному вихованні дітей та учнівської молоді» експертній комісії представила завідувач кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент Лариса Сєрих. Вона зазначила, що основною метою проєкту на 2020-2025 роки є розробка, випробування ефективності та практичне впровадження багатовекторної моделі взаємодії закладів загальної середньої та позашкільної освіти, яка забезпечить самореалізацію творчих якостей дітей та учнівської молоді.

Експертні комісії, які очолювала начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Світлана Бирченко, одностайним рішенням ухвалили рекомендувати Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації затвердити презентовані заявки та програми на впровадження регіональних інноваційних освітнньо-дослідних проєктів на базі закладів освіти Сумської області.

Програми ухвалених регіональних проєктів здійснюватимуться відповідно наказів Міністерства освіти і науки України від 11.07.2017 № 994 «Про внесення змін до Положення про порядок здійснення інноваційної освітньої діяльності», від 23.11.2009 № 1054 «Про внесення змін до Положення про експериментальний загальноосвітній навчальний заклад».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO