ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ПРАКТИЧНА ПСИХОЛОГІЯ»

golovna25 лютого 2020 року на базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся захист магістерських робіт студентів спеціальності 053 Психологія.

На розгляд комісії, до якої увійшли Чеканська Л.М., кандидат психологічних наук, доцент; Панченко С.М., кандидат психологічних наук, доцент; Чижиченко Н.М., кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології; Троіцька М.Є., старший викладач кафедри психології, було подано 11 магістерських робіт.

Цього року тематика багатьох теоретико-емпіричних досліджень випускників була сфокусована на питаннях особистісного становлення та впливу різних груп факторів на психологію підлітків. Зокрема, магістранти працювали над темами щодо конфліктостійкості, особливостей індивідуального розвитку особистості та акцентуацій характеру підлітків в контексті схильності до шкідливих звичок тощо.

За результатами захисту члени комісії відмітили професіоналізм та компетентність, з якими студенти підійшли до вирішення поставлених в магістерських роботах завдань. Плідна співпраця магістрантів та їх наукових керівників дозволила представити розроблені в ході роботи над магістерськими дослідженнями тренінгові програми, психолого-педагогічні рекомендації та практичні кейси, які стануть в нагоді педагогам та психологам при вирішенні професійних завдань.

Членами комісії окремо було відзначено магістерські роботи Бойченко Інни (тема: «Особливості розвитку суб’єктивного психологічного благополуччя у дорослих»; науковий керівник – Вознюк А.В., завідувач кафедри психології КЗ СОІППО, доктор психологічних наук, доцент) та Давиденко Дар’ї (тема: «Особливості проявів орторексії як девіантної поведінки особистості»; науковий керівник – Чеканська Л.М., кандидат психологічних наук, доцент).

Захист робіт цих випускниць був здійснений на високому науковому рівні, а представлені матеріали досліджень мають теоретичну та практичну цінність і новизну. Зважаючи на відмінні результати захисту, Давиденко Дар’ї було рекомендовано продовжити навчання в аспірантурі.

Викладачі кафедри психології та адміністрація КЗ СОІППО щиро вітають випускників з успішним захистом магістерських робіт та бажають їм натхнення й успіхів у подальшому саморозвитку та професійному становленні.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO