Успішний захист магістерських робіт

golovna21 лютого 2020 року в конференц-залі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся захист магістерських робіт – завершальний етап навчання студентів за освітньо-професійною програмою Управління навчальним закладом зі спеціальності 073 Менеджмент.

Перед початком захисту, випускників привітав ректор Інституту, доктор історичних наук, доцент, Нікітін Ю.О., який побажав вдало представити власні  наукові роботи, впроваджувати свої досягнення у професійній діяльності та використовувати набуті знання для розвитку вітчизняного освітнього простору.

Голова комісії Грицай С.М., проректор з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент, та члени комісії Луценко С.М., кандидат наук з державного управління, доцент, та Кудінов Д.В., доктор історичних наук, доцент, високо оцінили підготовку магістрів та актуальну тематику магістерських робіт.

Цього року серед тем, представлених на захист комісії, були розглянуті практичні результати власних досліджень магістрантів з питань впровадження інноваційної діяльності педагогами в закладах освіти; розвитку корпоративної культури, соціальної згуртованості та партнерства в освітньому колективі;  управлінської діяльності та мотивації до самоосвіти керівників закладів освіти; особливостей професійної адаптації вчителів; впливу комунікативних компетентностей керівника на управління педагогічним колективом; реалізації принципів компетентнісно-спрямованого менеджменту закладу освіти.

Магістерська робота є підсумком теоретичної та практичної підготовки в рамках нормативної та вибіркової складових освітньо-професійної програми підготовки магістрів. Під час захисту випускники продемонстрували інтегровані знання, уміння, навички, необхідні для виконання професійних обов’язків, та довели свою обізнаність із різних питань наукового та освітнього спрямувань.

Колектив кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту щиро вітає магістрантів з успішним захистом робіт та бажає професійних і творчих успіхів!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO