Мова – державна перлина, нею завжди дорожіть!

golovnaЩороку 21 лютого в Україні відзначається Міжнародний день рідної мови. Це важливе свято для всіх націй та національностей, носіїв рідних мов, які проживають у світі та на теренах нашої держави.

Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, вираження думок та передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням. Міжнародний день рідної мови – ще одна нагода привернути увагу світової прогресивної спільноти до значущої ролі мови в розвитку освіти, культури та утвердження її як важливого чинника культурної самобутності.

З нагоди свята за ініціативи Інституту модернізації змісту освіти та за підтримки Міністерства освіти і науки України сьогодні в закладах освіти по всій країні проводяться зустрічі з письменниками, творчі диспути, мовні конкурси, книжкові виставки, презентації та тематичні уроки українською та мовами національних меншин.

Панас Мирний писав: «Найбільше і найдорожче добро кожного народу – це його мова, та жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає своє давнє життя і свої сподіванки, розум, досвід, почування». Рідна мова – душа тисяч і мільйонів, загартована історією й відточена творчістю найталановитіших письменників.

Шановні колеги, бережіть рідну мову, утверджуйте її, збагачуйте та пишайтеся нею! Зі святом!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO