ЩОДЕННИК ВІДБІРКОВО-ТРЕНУВАЛЬНИХ ЗБОРІВ. ДЕНЬ ПЕРШИЙ

головнуПереможці ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з усієї області 3 лютого 2020 року зібрались у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти на особливе навчання: відбірково-тренувальні збори, що передують їхній участі у ІV етапі олімпіад.

Проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, доцент, Удовиченко І.В. привітала 85 учасників заходу з 16 навчальних предметів, зокрема найчисельнішу команду юних істориків  (13 учасників), хіміків (8 учасників), математиків, фізиків та біологів (по 7 учасників); з трудового навчання (6 учасників), німецької мови, географії та економіки (по 5 учасників), української мови та літератури, правознавства (по 4 учасники), англійської, французької, російської мови та літератури, астрономії (по 3 учасники), екології (2 учасники).

Більшість команд сьогодні працюють на базі КЗ Сумський ОІППО, окрім юних біологів, які пізнають основи біохімії у Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка.

З 3 по 7 лютого професійні та творчі наставники, методисти, викладачі, учителі області працюватимуть з командами учнів заради майбутніх результатів інтелектуальних змагань на всеукраїнському рівні переможців обласного етапу олімпіад.


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO