У міжнародному рейтингу Webometrics КЗ СОІППО на другому місці серед закладів вищої освіти області!

RankЗа результатами Міжнародного рейтингу Webometrics, опублікованими у січні 2020 року, Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти увійшов до ста кращих закладів вищої освіти України, посівши 63 позицію (у 2018 році – 69 позиція). В обласному розрізі інститут посідає 2 позицію, поступившись Сумському державному університету.

Міжнародний рейтинг Webometrics є найбільшим за кількістю учасників, що оцінює більше 25 тисяч закладів вищої освіти світу (в тому числі й 326 українських) та визначає академічний рейтинг університетів, який через наукометричні та вебометричні показники оцінює усі аспекти діяльності вишів: наукову, навчальну, культурну, соціальну, спортивну тощо, що відрізняє цей рейтинг від інших Інтернет-рейтингів.

В останній версії рейтингу було вдосконалено алгоритм обрахунку Інтернет-цитувань з метою мінімізації штучних впливів на результат.

Інститут робить впевнені кроки до відкритості і доступності усіх своїх ресурсів спрямованих на допомогу сучасному вчителеві щодо реалізації інноваційних педагогічних технологій, професійного вдосконалення педагогічних та керівних кадрів системи освіти відповідно до вимог розвитку освіти та викликів сучасного суспільного розвитку.

Ознайомитися з рейтингом Webometrics 2020 можна за посиланням: http://webometrics.info/en/Europe/Ukraine

111

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO