Порядок ведення шкільної документації в закладах загальної середньої освіти. Створення освітньої програми закладу

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 27 січня 2020 року на базі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся вебінар для директорів, заступників директорів, які відповідають за навчальну та методичну роботу в  закладах загальної середньої освіти Сумської області за темою «Порядок ведення шкільної документації в закладах загальної середньої освіти. Створення освітньої програми закладу».

Вебінар відкрила Перлик В.В., методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО, яка ознайомила присутніх із планом роботи та закцентувала увагу на нормативно-правовому забезпеченні порядку ведення шкільної документації в закладах загальної середньої освіти, розкривши питання нормативного регулювання.

Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку  КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, зупинилася на створенні освітньої програми закладу загальної середньої освіти та вимог щодо її змісту.

Токаренко О.М., директор КУ Сумська спеціалізована школа І-IІІ ступенів №2 ім. Д.Косаренка, презентував напрацювання з досвіду роботи щодо складання та ведення номенклатури справ в закладах загальної середньої освіти.

Фінашина С.М., заступник директора з навчально-виховної роботи  КУ Сумська загальноосвітня школа 1-IІІ ступенів № 5, розкрила питання алгоритму написання річного плану роботи закладу загальної середньої освіти, зупинившись на єдиних вимогах до оформлення наказів та протоколів у закладах загальної середньої освіти.

По завершенню заходу учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO