Обласний семінар-нарада директорів міжшкільних навчально-виробничих комбінатів Сумської області

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 16 січня на базі Роменського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Роменської міської ради відбувся семінар-нарада директорів та заступників директорів МНВК Сумської області «Перспективи розвитку міжшкільних ресурсних центрів в умовах децентралізації».

Коренева І.В., методист з трудового навчання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, зосередила увагу присутніх на перспективах розвитку міжшкільних ресурсних центрів в умовах децентралізації. Котлярова Ю.О., директор «Міського навчально-виробничого комбінату» Сумської міської ради, Голова Координаційної ради директорів міжшкільних навчально-виробничих комбінатів Сумської області, ознайомила присутніх з особливостями розвитку міжшкільних ресурсних центрів і шкільних коворкінгів як генератор розвитку громади на прикладі Баранівського МНВК. Стрижак А.М. учитель технологій професії «Водій автотранспортних засобів» Роменського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Роменської міської ради, провела з присутніми  урок з використанням навчально-методичного комплексу «ПДР України для викладачів». У формі консультаційного діалогу пройшов виступ заступника директора з навчально-виробничої роботи  ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище» Міщенко Н.Г., яка ознайомила присутніх  з перспективами роботи «Центру розвитку професійної кар’єри».

У рамках заходу учасники відвідали Центр розвитку професійної кар'єри ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище».

На обласному семінарі-нараді були присутні та Мальцева Г.М., завідувач методичним кабінетом відділу освіти виконавчого комітету Роменської міської ради та Журенко О.В., спеціаліст І категорії відділу освіти виконавчого комітету Роменської міської ради.

Під час проведення «круглого столу» учасники обговорили перспективи розвитку МНВК Сумської області, за результатми чого отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO