Звітно-виборчі збори Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО

Nagolovnu13 січня 2020 року в актовій залі Сумського обласного інституту післядипломної освіти відбулися звітно-виборчі збори Первинної профспілкової організації.

 

 

 

На порядок денний були винесені такі питання для обговорення:

  • звіт профспілкового комітету Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО за період 2015-2019 років;
  • звіт ревізійної комісії;
  • проведення виборів ревізійної комісії;
  • проведення виборів профспілкового комітету Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО;
  • проведення виборів голови Первинної профспілкової організації;
  • визначення делегата на звітно-виборчу конференцію обласної організації профспілки працівників освіти і науки України;
  • різне.

На зборах були присутні 89 членів Первинної профспілкової організації із 125 зареєстрованих.

Секретарем зборів було обрано Драник І.В., а до складу лічильної комісії увійшли Подліняєва О.О., Головач Е.В. та Абрамітова І. М. До президії зборів увійшли ректор Сумського ОІППО Нікітін Ю.О., голова Сумської ООППОН Осадчий С.В., голова Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО Перлик В.В та голова Зборів трудового колективу КЗ СОІППО Кода С.В.

Звітуючи про роботу Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО за 2015-2019 роки, голова ППО Перлик В.В. звернула особливу увагу на основні напрямки діяльності профспілкової організації Інституту, а саме: колективно-договірне регулювання трудових відносин через механізми удосконалення колективних договорів, соціальний захист та матеріальна допомога працівникам, виконання заходів щодо поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, проведення культурно-масових заходів.

Крім того, Перлик Вікторія Володимирівна зазначила успішні реалізації житлових питань для студентів та працівників Інституту, роботу з пенсіонерами, волонтерську діяльність та соціальні проекти, здійснені за 2015-2019 рр. Роботу профспілкового комітету за звітний період було визнано задовільною одностайним рішенням відкритого голосування присутніх.

Голова ревізійної комісії Удовенко Л.В. представила звіт та підвела підсумки основних аспектів фінансово-господарської діяльності Первинної профспілкової організації Сумського ОІППО за 2019 рік. Було зазначено, що станом на 27 грудня 2019 року профспілкова організація об’єднує 125 членів профспілки при загальній кількості працюючих 169 чоловік (74% охоплення профспілковим членством). У процесії ревізії були обревізовані суцільним порядком кошторис профспілкової організації, сплата та використання членських внесків, наявність та ведення профспілкової документації, розгляд листів, скарг та заяв, загальні принципи дотримання Статуту Профспілки. За результатами перевірки Первинної профспілкової організації СОІППО порушень не виявлено, усі зауваження та пропозиції ревізійної комісії підлягали своєчасному реагуванню, уважному розгляду та виконанню.

Запрошений на збори голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Осадчий С.В. у своєму зверненні до всіх присутніх наголосив на нововведеннях, які чекають працівників та освітян у 2020 році у зв’язку зі змінами в трудовому законодавстві та продовженням реформування  інституту української школи. Поміж іншими новинами та інформаційними доповненнями, він зазначив, що новий законопроект «Про працю» був розроблений без участі та погодження профспілок, що ставить під загрозу прийнятну модель трудових відносин між основними суб’єктами – працівник та роботодавець. Саме тому, за його словами, зростає важливість бути членом профспілкової організації, аби мати змогу захистити свої права в трудовій діяльності.

У своїй промові ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Нікітін Ю.О. доповнив слова Сергія Васильовича Осадчого про вагому підтримку та відповідальність роботи профспілкового комітету Інституту для захисту економічних, трудових, соціальних прав та інтересів її членів. За звітний період 2015-2019 років робота профспілкового комітету була визнана задовільною.

Відповідно до порядку денного загальним голосуванням присутніх було проведено обрання ревізійної комісії та профспілкового комітету Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО.

Загальним голосуванням учасників зборів, була сформована ревізійна комісія Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО у такому складі: голова комісії Удовенко Л.І та члени комісії Скварча Я.В. та Сайко В.В.

Відкритим голосуванням було прийнято одностайне рішення про новий склад профспілкового комітету Первинної профспілкової організації, до якого ввійшли:  Перлик В.В., Кода С.В., Лавська А.М., Кулиш Н.А., Самойлова Т.В., Крюк Ю.Є., Грес Т.А., Подліняєва О.О., Головач Е.В.

Новообраний профспілковий комітет Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО провів вибори голови Первинної профспілкової організації. Одностайним рішенням комітету головою організації було повторно обрано Перлик В.В. Саме вона, за одностайним рішенням учасників зборів, визначена делегатом на звітно-виборчу конференцію Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO