ОЛІМПІАДНИЙ МАРАФОН. НАВЧАЛЬНИЙ ПРЕДМЕТ – ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ

golovna10-12 січня 2020 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

В олімпіаді взяло участь 52 учні 9-11 класів, із них 30 хлопців та 22 дівчини. За перемогу змагалися представники 28 адміністративно-територіальних одиниць Сумської області. Найчисельніші команди учнів закладів загальної середньої освіти: м. Суми (6 учнів) та  Кролевецької міської ради (ОТГ) (5 учнів).

Олімпіада складалася з трьох турів:

  • практичної роботи (учасникам олімпіади було запропоновано виготовити виріб із визначеного набору матеріалів. Для дівчат – чохол на стілець та косметичка, для хлопців – орґанайзер для столового приладдя та орґанайзер канцелярський);
  • теоретичного туру (учасникам необхідно було запропонувати шляхи вирішення заданої проблеми);
  • творчої роботи (захист проектів) – під час захисту проекту учасники представляли домашні роботи, презентували їх та відповідали на запитання членів журі щодо процесу виготовлення, особливостей виробу, добору матеріалів та складових.

Теми проектів:

  • для хлопців 9 класу – «Настінний годинник»;
  • дівчат 9 класу – «Профітролі»;
  • хлопців 11 класу – «Дитяча еко іграшка»;
  • дівчат 11 класу – «Тістечка нарізні».

Переможцями стали 24 учні (4 – вибороли перші місця, 7 – другі, 13 – треті місця).

Найбільшу кількість призових дипломів вибороли учні м. Суми та Кролевецької міської ради (ОТГ) (по 4 дипломи у кожному), Липоводолинського району та м. Глухів (по 3 дипломи).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO