Методичний порадник щодо підготовки учнів до ДПА, ЗНО з історії України: практичний аспект

golovna newВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 09.01.2020 методистом  з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО Третьяковою О.В. проведено методичний порадник за темою «Підготовка учнів до ДПА, ЗНО з історії України: практичний аспект».

У методичному пораднику взяли  участь  учителі  історії  закладів загальної середньої освіти Новослобідської  об’єднаної територіальної громади  та Путивльського району  в  кількості 15 осіб.

Третьякова О.В., методист Сумського ОІППО, акцентувала увагу вчителів на: методиці роботи з тестовими завданнями з історії України; способах формування  картографічних умінь учнів; тестових завданнях, які передбачають опрацювання фрагментів історичних джерел; формах і видах завдань державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання; конкретизації історико-географічних знань про об’єкти минулого, усвідомлення причинно-наслідкових зв’язків і значення подій, явищ і процесів, зумовлених просторовим розташуванням об’єктів.

По закінченню роботи вчителі отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО з історії України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO