ЗВІТ РЕКТОРА ІНСТИТУТУ ПРО ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА 2019 РІК

golovna resultПо завершенню календарного року зазвичай підбивають підсумки роботи, аналізують результативність і ефективність на усіх рівнях діяльності.

20 грудня 2019 року в КЗ СОІППО відбулися збори трудового колективу.

 

 

 

На зборах розглянули такі питання:

  1. Нагородження працівників комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

  2. Звіт ректора інституту про підсумки роботи за 2019 рік.

З нагоди 80-річчя створення Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, за високий професіоналізм та сумлінне виконання посадових обов’язків, ректор Ю. Нікітін вручив працівникам інституту нагороди МОН, обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки, Інституту модернізації змісту освіти та Сумського ОІППО.

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Статуту КЗ СОІППО ректор інституту звітував про підсумки роботи за 2019 рік перед вищим колегіальним органом громадського самоврядування – Зборами трудового колективу. У своєму звіті Ю. Нікітін зазначив, що він, разом з колективом працює над реалізацією місії інституту – забезпечення готовності працівників галузі освіти Сумської області до професійної самореалізації в умовах модернізації системи освіти через досягнення ними високого особистісного, професійного та науково-методичного рівня компетентності.

Ректор інституту зазначив, що відповідно до стратегічної мети інституту продовжується вдосконалення системи післядипломної педагогічної освіти, зумовлене впровадженням новітніх освітніх технологій навчання освітян відповідно до культурно-духовних, суспільно-економічних, технологічних трансформацій, а також чисельних викликів глобального, європейського, національного, регіонального та місцевого рівнів.

Трудовий колектив поділяє бачення ректором перспективи розвитку інституту. За підсумками голосування робота ректора інституту Ю. Нікітіна визнана «задовільною» переважною більшістю членів трудового колективу (96%).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO