Формування ключових умінь 21 століття

головну resultЗ 17 по 19 грудня 2019 року в м. Київ Британською Радою, за підтримки Міністерства освіти і науки України, у рамках Нової української школи проведено науково-практичну конференцію «Ключові вміння 21 століття» для ректорів та методистів природничо-математичного, гуманітарного та іншомовного циклів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти.

У заході взяли участь Клюніна Н.В., старший викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти, методист з іноземних мов, Метейко А.В., методист з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Програмою заходу було передбачено презентацію результатів упровадження курсу «Ключові уміння 21-го століття» з метою обміну досвідом успішних практик щодо апробації курсу, визначення проблемних питань та шляхів їх подолання, а також планування подальших дій щодо реалізації змісту курсу.

Акцентувалася увага на важливості впровадження змісту курсу (модулі «Ключові уміння. Якісне учіння», «Критичне мислення та вміння розв’язувати  проблеми», «Спілкування та співпраця», «Цифрова грамотність», «Креативність і уява») в освітній процес.

За результатами успішно пройденої валідації, яка відбулася з 15 по 18 жовтня 2019 року у м. Київ, а також за підсумками роботи під час науково-практичної конференції, Клюніна Н.В., Метейко А.В. та Третьякова О.В. отримали сертифікати тренерів-фасилітаторів програми Британської Ради в Україні та Міністерства освіти і науки України «Ключові уміння 21-го століття».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO