Обласний круглий стіл «Медіакомпетентність педагога: теорія і практика»

image3 result18 листопада 2019 року освітянська медіаспільнота Сумщини мала нагоду професійного зростання під час чергової зустрічі, що  цього разу відбулася на базі Комунального закладу Сумської обласної ради  «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей».

Дякуємо, директору та колективу, що гостинно відрили двері і надихнули професійним унікальним досвідом під час обласного круглого столу «Медіакомпетентність педагога: теорія і практика».

У роботі заходу взяли участь представники закладів-учасників Всеукраїнського експерименту «Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику».

Директор закладу Пєсоцька Інеса Олександрівна відкрила круглий стіл та презентувала сучасні кабінети, що сприяють інформатизації освіти у гімназії-інтернат  та підвищенню рівня медіакомпетентності учасників освітнього процесу.

Професійні медіародзинки представили:

  • керівник гуртка «Основи журналістики» Шевченко Ганна Євгенівна, яка провела майстер-клас по створенню шкільної газети;

  • учитель української мови та літератури, керівник мультиплікаційної студії «СОГІ-studio» Болобан Світлана Миколаївна, яка продемонструвала роль практичної медіаосвіти у створенні загальногімназійного медіапростору. 

Від КЗ СОІППО виступили: завідувач кафедри освітніх та інформаційних технологій Петрова Лариса Григорівна з доповіддю «Медіаосвіта, регіональний вимір: здобутки і завдання» та викладач кафедри теорії і методики змісту освіти Лобода Вікторія Володимирівна з доповіддю «Інфо-медійна грамотність учасників освітнього процесу».

Робота завершилась активним обговоренням питань в рамках тематики круглого столу.

Учасники заходу відпрацювали алгоритм упровадження Всеукраїнського експерименту у Сумській області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO