ПЛАНУВАННЯ УРОКІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ У ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

golovna resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 24 жовтня 2019 року відбулося засідання обласної творчої групи учителів фізичної культури «Планування уроків фізичної культури у початкових класах в умовах нової української школи».

Під час засідання Деменков Д.В., методист з фізичної культури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, проаналізував підходи до планування уроків фізичної культури у 1-4 класах; особливості планування уроків фізичної культури з дітьми спеціальної та підготовчої медичної групи (1-4 класи); надав рекомендації щодо формування та розвитку навичок базових загальнорозвивальних рухових дій в учнів початкової школи.

Учитель-методист з фізичної культури вищої категорії Липоводолинської спеціалізованої школи I-III ступенів Липоводолинської районної ради Вовк Л.С., акцентувала увагу на особливості організації та проведення уроків фізичної культури у 1-4 класах.

Учитель фізичної культури вищої категорії Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 м. Суми Новосьолов В.Є., звернув увагу на планування розвитку фізичних якостей школярів 1-4 класів засобами предмету «Фізична культура».

Наприкінці засідання було надано методичні рекомендації, підбито підсумки роботи групи, поставлені завдання на перспективу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO