Обласний постійнодіючий семінар-тренінг з астрономії

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 16 жовтня на базі Сумського ОІППО відбувся обласний постійнодіючий семінар-тренінг «Окремі методи розв’язування завдань Всеукраїнської олімпіади з астрономії як засіб підвищення фахового рівня вчителя».

Мета заходу – підвищення фахового рівня вчителів астрономії з методики розв’язування задач Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії.

На заході були присутні представники: Білопільського, Великописарівського, Липоводолинського, Сумського районів; мм. Суми, Лебедин, Шостка; Боромлянської, Буринської, Краснопільської,
Кролевецької ОТГ, у загальній кількості 12 осіб.

Відкрила обласний семінар методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка ознайомила присутніх з особливостями застосування окремих методів у розв’язуванні завдань практичного туру Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії та провела тренінг з розв’язування практичних завдань на аналіз спектрів зірок.

Досвідом застосування методів розв’язування задач Всеукраїнської олімпіади з астрономії поділилися:

  • Кравченко В. О., голова журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, старший викладач кафедри енергетики в АПК Сумського національного аграрного університету, кандидат фізико-математичних наук – «Розрахунок чисел Вольфа за спостереженнями в шкільний телескоп»;
  • Таранова Т.Ю., учитель фізики Шосткинського навчально-виховного комплексу: спеціалізована школа І-ІІ ступенів – ліцей Шосткинської міської ради – «Визначення параметрів зір за діаграмою Герцшпрунга-Рассела» та «Моделювання еволюційних шляхів зір».

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO