Засідання обласної творчої групи заступників директорів з навчально-виховної роботи

головну29 вересня 2019 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося ІV засідання обласної творчої групи заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти з проблеми «Компетентнісно орієнтований підхід до організації методичної роботи з педагогічними кадрами в закладі загальної середньої освіти» під керівництвом Іващенко І.І., методиста з управлінської діяльності Сумського ОІППО.

Учасники засідання – 7 заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти Глухівського, Конотопського, Недригайлівського районів, м. Лебедин; Вільшанської, Кролевецької, Недригайлівської об’єднаних територіальних громад.

Мета засідання – підвищити педагогічну, управлінську та методичну компетентності заступників директорів з навчально-виховної роботи з питань організації методичної роботи з педагогічними кадрами в закладі загальної середньої освіти на основі компетентнісно орієнтованого підходу, зокрема, з молодими вчителями.

У рамках опрацювання теми «Компетентнісно орієнтований підхід до оганізації методичної роботи з молодими вчителями» члени обласної творчої групи розглянули питання щодо:

  • розвитку професійної компетентності молодого вчителя;

  • організації роботи школи стажиста – першої сходинки до професійної адаптації вчителя;

  • організації роботи школи молодого вчителя – основи професійного становлення молодого вчителя;

  • планування методичної роботи з молодими вчителями; активних форм роботи з молодими вчителями.

Учасники обласної творчої групи розробляли матеріали для діагностичних анкет з метою пошуку ефективних шляхів підвищення професійної компетентності молодих учителів.

За підсумками ІV засідання «Компетентнісно орієнтований підхід до організації методичної роботи з молодими вчителями» членам обласної творчої групи надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO