Готуємося до ЗНО (методичний порадник у м. Охтирка)

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2019 рік, 26 вересня 2019 року на базі Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів 11 класів до ЗНО, ДПА з української мови та літератури» для вчителів-філологів м. Охтирка.

На заході були присутні 38 учителів української мови та літератури.

Розпочала роботу методист з української мови та літератури Сумського ОІППО Шерстюк Л.М., яка проаналізувала результати ЗНО-2019, ознайомила педагогів з організаційно-методичними аспектами проведення ЗНО-2020 з української мови й літератури та методикою виконання тестових завдань різних форм; провела заняття щодо використання електронних ресурсів у роботі, надала методичні рекомендації з підготовки учнів до складання ЗНО з української мови та літератури, організації самоосвітньої діяльності вчителів з підвищення власного фахового рівня; відзначила важливу роль дидактичного забезпечення шкільного кабінету у формуванні предметних, міжпредметних та ключових компетентностей.

Між учасниками заходу відбувся обмін досвідом щодо застосування різноманітних прийомів підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання.

Підсумки підбили у форматі «круглого столу», де вчителі зазначили, що підготовка до ЗНО – це системна й цілеспрямована діяльність.

Довідково. За період з 2016 по 2019 рік Сумським ОІППО проведено 18 заходів (методичних порадників, мобільних консультаційних пунктів, вебінарів, інструктивно-методичних нарад) щодо підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO