Мобільний консультпункт «Власна методична розробка»

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, символічно – у День методиста (3 вересня) відбулося чергове навчання педагогів, які претендують на присвоєння звання «учитель-методист» («викладач-методист», «вихователь-методист», «керівник-гуртка-методист», «практичний психолог-методист»), у формі мобільного консультпункту «Власна методична розробка».

Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент, звернулась зі словами-меседж-акцентами до учасників заходу та наголосила на нормативно-правовій базі з означеного питання, особливостях моделювання власної методичної розробки.

Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО ознайомила присутніх з порядком подання розробки на розгляд комісії зі схвалення власних методичних розробок педагогічних працівників.

Курган О.В., методист з експериментально-дослідної діяльності та передового педагогічного досвіду навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО підготувала для учасників заходу презентаційний вернісаж власних методичних розробок учителів області.

У другій частині роботи консультпункту учасники заходу працювали індивідуально з членами експертних груп зі схвалення власних методичних розробок.

По закінченню роботи учасники мобільного консультпункту отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO