Всеукраїнська серпнева конференція «Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи»

Golovna19 серпня 2019 року за участі Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Міністра освіти і науки Лілії Гриневич відбувся традиційний освітянський форум – Всеукраїнська серпнева конференція «Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи».

Участь у конференції взяли близько 650 осіб – учителі з усієї України, викладачі, представники місцевої влади, голови об’єднаних громад, а також представники міжнародних організацій, які мають представництва в Україні. 

У складі команди від Сумської області був Юрій Нікітін, ректор Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

У рамках конференції працювали секції щодо майбутнього реформування української освіти, а також різнопланові панелі: про результати першого року НУШ та підготовку до 2019-2020 навчального року, проект стандарту базової середньої освіти НУШ, педагогіку партнерства, інклюзію, фінансування освіти, розвиток професійної та педагогічної освіти тощо. У межах заходу  працювала виставка обладнання та навчальних матеріалів, де були представлені електронні підручники, нові підходи до шкільного харчування.

За активну співпрацю та вагомий внесок у розбудову Нової української школи колектив Комунального закладу Сумський інститут післядипломної педагогічної освіти нагороджено Подякою Міністерства освіти і науки.

Podyaka

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO