Формування ключових умінь 21 століття

golovnaЗ 12 по 16 серпня 2019 року в м. Київ Британською Радою, за підтримки Міністерства освіти і науки України, у рамках Нової української школи проведено 30-годинний курс «Ключові вміння 21 століття» для методистів природничо-математичного, гуманітарного та іншомовного циклів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти.

У заході взяли участь Клюніна Н.В., старший викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти, методист з іноземних мов; Метейко А.В., методист з хімії; Третьякова О.В., методист з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Захід було проведено у формі циклу тренінгів. Учасники тренінгів ознайомилися  з модулями курсу «Ключові вміння 21 століття. Знайомство», «Критичне мислення та вміння розв’язувати  проблеми», «Спілкування та співпраця» та відпрацьовували уміння ставити змістовні запитання, моделювати ситуації, розв’язувати нестандартні проблеми, надавати конструктивні відгуки та встановлювати зворотній зв'язок.

Програма «Ключові вміння 21 століття» спрямована на усвідомлення вчителями компетентнісного підходу до навчання та процесів, пов’язаних із розвитком в учнів ключових життєвих умінь.

За результатами роботи у заході учасники отримали сертифікати.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO