СОІППО та Міжрегіональний ресурсний центр «Нова школа» співпрацюють

ujkjdyfУ зустрічі між науковцями та практиками від освіти 12 липня директор ТОВ «Міжшкільний ресурсний центр «Нова школа» Роман Лопаткін презентував адміністрації КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти дидактичні розробки для початкової освітньої ланки.

Комплекси, що створені на основі всесвідньовідомих методик Д. Кюїзенера та З. Дьєнеша та адаптовані до вимог Нової української школи і мають гриф Міністерства освіти України, можуть використовуватись у навчальному процесі учителями-початківцями.

Приклади 4 комплексів були передані для використання Сумському ОІППО, завдяки чому учителі початкової ланки матимуть можливість ознайомитись з їх наповненням, принципами та правилами роботи.

Окрім того, Роман Юрійович розказав про плани: комплекс для вивчення фізики, що буде презентований найближчим часом; мобільні фізичні лабораторії, розраховані для самостійної і сумісної з вчителем роботи учнів. Таким чином, співпраця Міжшкільного ресурсного центру і Сумського ОІППО, що є осередком освіти дорослих регіону, триватиме і надалі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO