«Мрій і Твори»

головну result«Мрій і Твори», під таким гаслом 30 травня 2019 року відбувся творчий звіт художньо-естетичного напряму Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 29 м. Суми, на який були запрошені Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку, методист з музики та естетичних дисциплін Сумського ОІППО.

Протягом двох годин учні та вчителі закладу освіти зі сцени ПК ВАТ «Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе» дарували присутнім у залі свої творчі надбання. Глядачі мали змогу насолоджуватись хореографічними, театралізованими постановками, поринути у світ вокальної та інструментальної класичної, сучасної музики.

Після кожного виступу виконавці отримували бурні оплески та квіти.

Удовиченко І.В. привітала Рогову В.І., директора Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 29 м. Суми зі здобутками школярів (учасники міжнародних, всеукраїнських, обласних мистецьких конкурсів і фестивалів), виразила сподівання на подальшу співпрацю закладу та Сумського ОІППО за напрямом роботи художньо-естетичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO