В ОСНОВІ СТВОРЕННЯ БЕЗПЕЧНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ – МОДЕЛІ ПРАВИЛЬНОГО СПІЛКУВАННЯ

 resultСеред 10-ти ТОП-пріоритетів, визначених Міністерством освіти і науки України на 2019 рік, одним із головних є утвердження людської гідності. Важливою умовою реалізації цього пріоритету є попередження насильства в закладах освіти та скоєння правопорушень учнями.

На необхідності створення сучасного безпечного розвивального освітнього простору, запровадженні моделі базового педагогічного спілкування як визначального фактору щодо профілактики правопорушень та насильства в дитячому середовищі наголосила куратор освітньої галузі Сумщини Вікторія ГРОБОВА під час обласної наради-семінару для спеціалістів відділів освіти територіальних одиниць, які відповідають за організацію виховної роботи.

Захід проведено навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 21 травня 2019 року на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

У ході інтерактивної взаємодії спеціалісти відділів освіти опрацювали причини та шляхи подолання булінгу в освітньому середовищі; обговорили особливості організації та зміст роботи закладу освіти з попередження негативних явищ в учнівському середовищі; ознайомилися з алгоритмом роботи педагогічних працівників, які зіткнулися з проблемою булінгу в дитячому середовищі.

Актуальними для учасників були питання планування та здійснення контрольно-аналітичної діяльності щодо організації та результативності виховної роботи в закладі загальної середньої освіти, проаналізовані методистом з управлінської діяльності комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Інною ІВАЩЕНКО.

Завантажити презентацію Марухіної І.В.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO