ДНІ НАУКИ У СУМСЬКОМУ ОІППО

 resultУ традиційні Дні науки у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти проходить круглий стіл «Сучасні наукові дослідження у післядипломній педагогічній освіті», який цього року співпав по даті із Днем вишиванки – 16 травня.

Модератором заходу, який поєднав у собі святкову і робочу частини виступив С.М. Грицай, проректор з наукової роботи Сумського ОІППО. У своїй доповіді «Основні аспекти реалізації наукової та міжнародної діяльності КЗ СОІППО» Сергій Михайлович наголосив на досить гарному кадровому потенціалі, поділився емоціями щодо захисту концептуально-діагностичної частини наукової теми, який був високо оцінений та Міністерством освіти і науки України; окреслив подальші вектори наукової роботи.

Вітаючи присутніх, Ю.О. Нікітін, ректор Сумського ОІППО відзначив грамотами та подяками колег, які активно проявили себе в науці:

За високий професіоналізм, ефективну роботу з підготовки слухачів Сумського територіального відділення Малої академії наук України до участі в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт:

Кудінова Дмитра Валерійовича – доктора історичних наук, доцента, професора кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту;

Судареву Галину Федорівну – старшого викладача кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту.

За вагомий внесок у науково-педагогічну діяльність інституту та з нагоди Дня науки України нагороджено Грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації:

Гільову Ларису Леонідівну – старшого викладача кафедри психології;

Кожем’якіну Ірину Володимирівну – старшого викладача кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту;

Клочко Оксану Миколаївну – викладача кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту;

Сидоренко Наталію Володимирівну – викладача кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту;

Коду Світлану Василівну – старшого викладача кафедри теорії і методики змісту освіти.

Грамотами ректора Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти:

Вознюк Аллу Вікторівну – доктора психологічних наук, доцента, завідувача кафедри психології;

Петрову Ларису Григорівну – кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри освітніх та інформаційних технологій;

Успенську Валентину Миколаївну – кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри теорії і методики змісту освіти;

Прядко Любов Олексіївну – кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту;

Деменкова Дениса Вікторовича – старшого викладача кафедри теорії і методики змісту освіти, регіонального координатора Всеукраїнського експерименту;

Драновську Світлану Вікторівну – кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри соціально-гуманітарної освіти;

Кириченко Олену Миколаївну – завідувача науково-видавничим відділом.

Варто відзначити, що Л.Г. Петрова отримала ще одну відзнаку днем раніше – за високі досягнення в науково-дослідній роботі, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців та з нагоди Дня науки Лариса Григорівна нагороджена Грамотою Сумської обласної ради.

Окрім того, Подяками ректора комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти педагогічні колективи експериментальних закладів освіти:

Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради (Директор Колоусова Н.І.).

Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Охтирської міської ради Сумської області (Директор Шульженко І.А.).

Комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» (Директор Пєсоцька І.О.).

Друга частина круглого столу традиційно складалась із коротких доповідей науковців інституту. Деменков Д.В. старший викладач кафедри теорії і методики змісту освіти, регіональний координатор Всеукраїнського експерименту доповідав за темою «Організаційно-методичне забезпечення гурткових занять з футболу із школярами 5-9 класів». Л.О. Храменок, викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти ознайомила присутніх з філософською темою «Нелінійна методологія в пізнанні віртуальної реальності: філософський аналіз». Г.С. Панасюра, провідний фахівець науково-видавничого відділу проаналізувала структуру компетентності у доповіді «Розвиток дослідницької компетентності вчителів природничих дисциплін у системі післядипломної педагогічної освіти». Л.В. Сєрих, завідувач кафедри теорії і методики змісту освіти доповіла за темою «Взаємодія загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у розвитку професійної компетентності педагогів».

Коротко підсумувала досягнення в науковій роботі Інституту і свої особисті А.В. Вознюк, доктор психологічних наук, доцент, завідувачу кафедри психології.

На завершення слова вдячності за глибоку наукову співпрацю висловила І.А. Шульженко, директор Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Охтирської міської ради Сумської області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO