Авторська творча майстерня

 result14 травня 2019 року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти за ініціативи ректора Сумського ОІППО Ю.Нікітіна відбулася зустріч учителів історії з І. Щупаком, кандидатом історичних наук, директором Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума»;

І. Піскарьовою, керівником освітнього відділу Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума»; В. Базилевським, координатором освітніх програм Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума».

У рамках зустрічі було розглянуто нові стандарти, програми, нові та старі проблеми історичної освіти; особливості викладання історії Другої світової війни та Голокосту тощо. Представлено нові підручники для 6-го класу (автори І.Щупак, І.Піскарьова, О.Бурлака) і для 11-го класу (І.Щупак).

У закладах загальної середньої освіти м. Суми відбулося знайомство з освітньою та науковою діяльністю Інституту «Ткума» і Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», розглянуті можливості участі у фахових історичних конкурсах для вчителів і школярів. Також відбулась презентація навчально-методичних видань з історії Голокосту. Представив літературу та напрями роботи Інституту «Ткума» Владислав Базилевський та Ірина Піскарьова.

Ігор Щупак представив інтерактивний підручник «Всесвітня історія» для учнів 10-го та 11-го класів, написаний з урахуванням особливостей мислення сучасної молоді. Автор продемонстрував можливості ефективного використання інноваційних мультимедійних технологій – зокрема, QR-кодів, які містять посилання на кінохроніки і відеоролики, присвячені різноманітним історичним подіям. У підсумку учасники зустрічі відмітили вдалий формат зустрічі: теорія поєднана з практикою у ефективному живому спілкуванні.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO