ЗНО-2019: селекторна нарада з питань організації та проведення ЗНО у Сумській області та установчо-організаційні наради для уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти, відповідальних за пункти проведення ЗНО

головну14 травня 2019 року у приміщенні Сумської обласної державної адміністрації відбулась селекторна відеоконференцнарада з питань організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році під головуванням Боршоша І.С., заступника голови Сумської обласної державної адміністрації, який акцентував увагу на заходах щодо організованого проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році в Сумській області.

Нарада об’єднала в студії представників Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, керівників держаних структур (цивільного захисту населення, охорони здоров’я, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи, Національної поліції в Сумській області, превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Сумській області, поліції охорони в Сумській області; Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області; Сумського обласного вузла спецзв’язку) та за її межами – голів об’єднаних територіальних громад, заступників міських голів, керівників місцевих органів управління освітою.

Вітаючи учасників наради, директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Гробова В.П. акцентувала увагу на важливості процедури проведення ЗНО, оскільки її дотримання є важливою складовою подальшого вступу учасників до закладів вищої освіти.

На стратегічні питання зовнішніх освітніх оцінювань та виклики, що пов’язані з ними, звернув увагу Сидоренко О.Л., директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Олександр Леонідович наголосив на тому, що пріоритетом зовнішнього незалежного оцінювання є проведення державної підсумкової атестації і через чітке врегулювання дій залучених до цього осіб залежить подальша доля випускників. Особливу увагу директор Харківського регіонального центру приділив питанням створеної мережі, залученого персоналу, готовності приміщень пунктів тестування до ЗНО, зокрема з іноземних мов.

У приміщенні Сумського державного університету відбулись наради з відповідальними за пункти проведення тестування м. Суми та уповноваженими особами Українського центру оцінювання якості освіти.

Наради провела куратор Сумської області Ханікова В.О., яка наголосила на особливостях проведення ЗНО-2019 та зупинилась на питаннях організації роботи пунктів тестування в округах.

Презентація Сидоренка О.Л., директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, розміщена за посиланням.

01

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO