ПОДОРОЖ У СВІТ ПСИХОЛОГІЇ

 resultВідзначення учасників обласного дистанційного проекту «Мій світ психології» стало справжнім святом, об’єднавши 07 травня 2019 року на базі Сумського палацу дітей та юнацтва старшокласників та практичних психологів закладів загальної середньої освіти області, щоб здійснити подорож у світ однієї з найцікавіших та універсальних наук.

Захід проходив у формі великої психологічної гри, під час якої учні та психологи мали можливість не тільки познайомитися один з одним, але й беручи участь у майстер-класах, підвищити свій рівень психологічної культури, розвинути навички, необхідні для психолога, створити колаж «Світ психології», у якому відобразили власний досвід участі в дистанційному проекті.

Обласний дистанційний проект «Мій світ психології» започатковано навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у 2015 році. Основними завданнями проекту є розвиток в учнів здатності до рефлексії, формування вміння розуміти основні питання пізнання, моралі, популяризація знань про психологію серед молоді, професійна орієнтація молоді на стадіях формування особистості.

До участі в проекті зареєструвалося 285 учнів. Найбільше зареєструвалося старшокласників із закладів загальної середньої освіти міста Лебедин (36 осіб), Глухівського (21 особа), Шосткинського (20 осіб) районів, міста Тростянець (20 осіб), а також Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей (16 осіб). Особливістю цьогорічного проекту є участь у ньому студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації (Роменський коледж Сумського національного аграрного університету).

Проект реалізувався у 2 етапи: І етап – із 26 лютого до 12 березня 2019 року; ІІ етап – із 16 березня до 10 квітня 2019 року. Тестові завдання з конфліктології першого етапу виконали 162 учні. Творчу роботу другого етапу (акція, флешмоб, гра-квест, ділова гра, психологічний театр, комікс), присвячену проблемі попередження конфліктів та насильства в закладі освіти, розробили 96 старшокласників. Познайомитися з завданнями та результатами участі в проекті можна у рубриці «Психологічна служба системи освіти».

Участь у проекті та урочистості стали для учнів справжньою мандрівкою в чудовий світ психології, сприяли усвідомленню її можливостей щодо пізнання свого внутрішнього світу та інших особистостей.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO