Особливості упровадження авторської технології з фізичного виховання «Школа розумного руху»

головну result21.03.2019 на базі Конотопського   закладу   дошкільної  освіти (ясла - садок) № 3 «Теремок» Конотопської міської ради відбулася  авторська творча майстерня  Аксьонової О.П.  за темою «Особливості упровадження авторської технології з фізичного виховання «Школа розумного руху» з дітьми дошкільного віку».

Педагогів області, присутніх на заході, привітала Беспала О. В., начальник відділу освіти  Конотопської міської ради.

Учасники творчої майстерні (63 особи), під керівництвом Аксьонової О.П.,  завідувача кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидата педагогічних наук ознайомилися з цікавою та дієвою в роботі з дітьми дошкільного віку технологією з фізичного виховання «Школа розумного руху».

Автор ознайомила учасників з основними положеннями авторської програми з фізичного виховання «Школа розумного руху: перезавантаження»; сутністю методів навчання у «Школі розумного руху»; моделлю заняття з фізичного виховання  у «Школі розумного руху». Провела з педагогами майстер-клас – «Демонстрація моделі заняття з фізичного виховання  у «Школі розумного руху». Учасники мали можливість практично у тренінгу-тренуванні відпрацювати навички моделювання рухових завдань на занятті з фізичного виховання у «Школі розумного руху».

Захід відбувся за підтримки Міщенко Л.Б., методиста з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO