Якість та ефективність адмінпослуг в ОТГ – практичний розгляд

головнаКабінет Міністрів України ініціював, а Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації з Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти підтримали ініціативу відкритих заходів до Тижня Відкритого Уряду. Співпраця між громадянами та органами влади та покращення якості державного управління – на розгляді громад та усіх зацікавлених.

Семінар-практикум для керівників структурних підрозділів з питань освіти місцевих рад (ОТГ) та директорів опорних закладів загальної середньої освіти пройшов 12 березня 2019 року в КЗ Сумський ОІППО. Відкрив семінар Нікітін Ю.О, ректор закладу. Модерував захід С.М. Грицай, проректор з наукової роботи Сумського ОІППО.

Про покращення якості та ефективності надання адміністративних та публічних послуг у сфері освіти доповів О. Хоруженко, директор Сумського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» та А. Ковтонюк, радник з муніципальних послуг Сумського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування». Покращення якості та ефективності надання адміністративних та публічних послуг у сфері освіти

Індекс фінансової спроможності освітньої мережі ОТГ на 2019 рік

Прогноз освітньої мережі на прикладі Вінницької області

Проблеми трудових відносин у закладах освіти об’єднаних територіальних громадах та призначення керівників закладів освіти обговорили із М. Лобовою, радником з юридичних питань Сумського відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування». (презентація до виступу)

Присутні заслухали доповідь про зміни та нововведення, що стосуються організації харчування в закладах загальної середньої освіти В. Крючкова, заступника начальника управління, начальника відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області. (презентація до виступу)

І. О. Захаровою, деканом факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти було презентовано обладнанням тематичних кабінетів Нової української школи (початкової освіти, англійської філології, природничо-математичних дисциплін, мистецтва).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO