Державну атестацію магістрантів успішно завершено!

головнаДержавна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти ступеня «магістр» зі спеціальностей 073 Менеджмент та 011 Освітні, педагогічні науки стартувала 19-20 лютого 2019 р. та відбувалась у два етапи. Перший етап – комплексний державний екзамен відбувся у форматі тестових питань з десяти нормативних дисциплін.

Другий етап відбувся 26-27 лютого 2019 року та передбачав захист магістерських робіт. Магістерська робота є підсумком теоретичної та практичної підготовки в рамках нормативної та вибіркової складових освітньо-професійної програми підготовки магістрів. Виконання і захист магістерської роботи є завершальним етапом навчання студентів за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів та формою атестації здобувачів вищої освіти.

Під час захисту магістранти зі спеціальностей 073 Менеджмент та 011 Освітні, педагогічні науки продемонстрували інтегровані знання, уміння, навички, необхідні для виконання професійних обов’язків та довели свою обізнаність із різних галузей суспільного життя.

У той же час голови комісій С.М. Луценко та О.В. Зосименко високо оцінили підготовку магістрів та актуальну тематику магістерських робіт.

Колектив кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту щиро вітає магістрантів з успішним проходженням державної атестації і бажає здійснення усіх мрій!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO