Раціональний підхід до організації внутрішкільного контролю як провідного фактору сприяння підвищенню якісних показників результатів складання ЗНО випускником опорного закладу загальної середньої освіти

головну resultВідповідно до плану роботи КЗ Сумський ОІППО на 2019 рік, 27 лютого на базі відділу освіти, молоді та спорту Кириківської селищної ради Великописарівського району було проведено методичний порадник для директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Кириківської ОТГ Великописарівського району за темою «Раціональний підхід до організації внутрішкільного контролю як провідного фактору сприяння підвищенню якісних показників результатів складання ЗНО випускником опорного закладу загальної середньої освіти».

Захід було проведено Перлик В.В., методистом з управлінської діяльності та Іващенко І.І., методистом з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ Сумський ОІППО.

До програми методичного порадника було включено: презентацію «Якісний контроль за організацією освітнього процесу – запорука забезпечення стабільності й оптимальності функціонування закладу освіти» (виступ Перлик В.В.) та «Планування внутрішкільного контролю за здійсненням підготовки учнів до ЗНО. Контроль за виконанням навчальних програм з предметів, що виносяться на ЗНО» (виступ Іващенко І.І.). Окрім того, присутніх було ознайомлено з ефективним розподілом годин варіативної складової та зі здійсненням контролю за рівнем досягнень учнів з предметів, що виносяться на ЗНО закладу освіти.

У роботі методичного порадника взяли участь Єременко Т.С. начальник відділу освіти, молоді та спорту Кириківської селищної ради Великописарівського району, директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Кириківської ОТГ Великописарівського району у кількості 10 осіб.

Захід завершився плідним консультативним діалогом (засіданням у форматі «круглого столу») за темою «Оптимізація контрольно-аналітичної діяльності керівника закладу загальної середньої освіти» та наданням методичних рекомендацій учасникам щодо раціонального підходу до організації внутрішкільного контролю як провідного фактору сприяння підвищенню якісних показників результатів складання ЗНО випускником опорного закладу загальної середньої освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO