Методичний порадник «Особливості підготовки учнів до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з географії»

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік 20.02.2019 на базі Путивльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Радика Руднєва Путивльської районної ради відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з географії».

Мета заходу – ознайомити вчителів з особливостями підготовки учнів до участі у різних етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, надати практичні рекомендації щодо використання в учбовому процесі творчих завдань і вправ з метою підвищення пізнавальної активності учнів.

У заході взяли участь Шубіна Н.І, методист районного методичного кабінету Путивльського відділу освіти районної державної адміністрації, учителі географії закладів загальної середньої освіти Путивльського району у загальній кількості 13 осіб.

Методист з географії та економіки навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Попов В.Д. розкрив важливість залучення учнів до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з географії як одного з пріоритетних напрямів роботи з обдарованою молоддю, а також акцентував увагу на підвищенні в школярів інтересу до географічних знань як необхідної умови участі в інтелектуальних змаганнях.

У ході роботи методичного порадника Попов В.Д. ознайомив педагогів з різними формами підготовки учнів до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії; провів майстер-клас «Розв’язування завдань ЗНО у процесі підготовки учнів-учасників різних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії» та практичне заняття з методики роботи з тестовими завданнями різних форм та рівнів складності; продемонстрував можливості використання контурних карт у забезпеченні практичної складової підготовки учнів до участі в олімпіадах з географії; зосередив увагу вчителів на необхідності застосування картографічного матеріалу в тренувальних тестових вправах високого рівня складності, а також при складанні проблемних завдань; відмітив значення позакласної роботи з географії у виявленні та розвитку індивідуальних здібностей учнів; надав методичні рекомендації щодо використання інформаційного ресурсу Інтернет у підготовці учнів до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з географії.

За результатами роботи вчителі отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO