Обласна авторська творча майстерня Задорожного К.М. для вчителів біології

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 21 лютого 2019 року на базі інституту відбулось засідання авторської творчої майстерні Задорожного К.М. за темою «Біологічна освіта у сучасній українській школі».

У заході взяли участь методисти управлінь (відділів) освіти, керівники методичних об’єднань, учителі біології закладів загальної середньої освіти Сумської області в кількості 50 осіб.

З вітальним словом до учасників авторської творчої майстерні звернулась Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, яка наголосила на важливості організації освітнього процесу на засадах компетентнісного, діяльнісного підходів, реалізації наскрізних змістових ліній.

Задорожний К.М., доцент Харківського національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова, головний редактор журналу «Біологія» видавничої групи «Основа», кандидат біологічних наук, провів авторську творчу майстерню, акцентував увагу присутніх на методичних аспектах реалізації компетентністного підходу в навчанні біології; особливостях сучасної систематики та її місці в шкільному курсі біології; презентував сучасні підручники з біології (8, 9, 10 класи); інформував про відкриття та знахідки в біологічній науці останніх років.

Захід відбувся за модераторства Голубенко Т.С., методиста біології, екології, природознавства та основ здоров’я.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації щодо реалізації нового змісту біологічної науки, навчально-методичні та інформаційні матеріали.

Презентація: Сучасний підручник біології. Вимоги та перспективи

Презентація: Проблеми та переваги компетентністного навчання

Презентація: Сучасна систематика та її місце в шкільному курсі біології

Презентація: Біологічні новини. Відкриття та знахідки останніх років

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO