Усіх нас єднає рідна мова!

головну16 лютого 2019 року на базі ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» проведено IV (підсумковий) етап ХІX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 27 учнів 3-11-х класів закладів загальної середньої освіти, 3 учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, 11 студентів закладів вищої освіти Сумської області.

За дорученням Ліги українських меценатів О.В. Вертіль, член Національної Спілки письменників України, привітав учасників та передав завдання заключного етапу членам оргкомітету.

Ю.О. Нікітін, ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, наголосив на важливій ролі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика в піднесенні престижу, у вихованні поваги та шанування до державної мови.

Учнів було нагороджено дипломами Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, Ліги українських меценатів та подарунками від Ліги.

Учителі та викладачі, які підготували переможців обласного етапу конкурсу, отримали подяки Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації.

Для керівників команд було проведено поетичну вітальню за участю О.В. Вертіля.

Результати підсумкового (загальнонаціонального) етапу ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика будуть оголошені у квітні 2019 року.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO