Тайм-менеджмент сучасного освітнього процесу в контенті хмарних сервісів Google

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 7 лютого 2019 року на базі управління освіти Шосткинської міської ради для заступників директорів з навчально-виховної (виховної) роботи закладів загальної середньої освіти Сумської області проведено регіональний семінар «Тайм-менеджмент сучасного освітнього процесу в контенті хмарних сервісів Google».

Із 37 учасників заходу – 27 заступників директорів з навчально-виховної роботи та 10 заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти. У роботі регіонального семінару брали участь Семенистий С.А., головний спеціаліст управління освіти Шосткинської міської ради; Ларюк Е.Ф., завідувач методичним кабінетом управління освіти Шосткинської міської ради; Чухно З.І., методист методичного кабінету управління освіти Шосткинської міської ради.

Учасників регіонального семінару привітали Чанцева-Коваленко О.М., секретар міської ради.

Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО, ознайомила присутніх із планом роботи регіонального семінару та виступила з доповіддю «Роль інформатизації в управлінні освітнім процесом у закладі загальної середньої освіти».

Під час пленарної частини регіонального семінару виступила Волошко Л.О., заступник начальника управління освіти Шосткинської міської ради, з питання «Система управління освітою в м. Шостка. Упровадження хмарних технологій в умовах нової української школи».

Досвід роботи з тайм-менеджменту сучасного освітнього процесу в контенті хмарних сервісів Google представили керівники та заступники директорів Шосткинської гімназії, закладів освіти №№ 7, 9 Шосткинської міської ради.

Практичну частину заходу склали майстер-клас «Методичний супровід становлення педагога-професіонала з використанням сучасних хмарних технологій», презентація з елементами практичної роботи «Хмарне середовище Google як ефективний інструмент управління виховною системою освітнього процесу», педагогічна майстерня «Хмарне середовище та правила тайм-менеджменту в управлінні освітнім процесом: ціле- покладання та планування, організація роботи з інформацією, аналіз ефективності освітнього процесу», психологічна перерва «Як подолати хмарофобію?». Завершився захід проведенням управлінського «Кола ідей».

Учасники регіонального семінару ознайомилися із сучасним ІТ-оснащенням закладів загальної середньої освіти м. Шостка, підвищили професійний та методичний рівні з організації освітнього процесу в контенті хмарних сервісів Google з позиції тайм-менеджменту. За підсумками роботи регіонального семінару учасникам надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO