Готуємося до ЗНО

головну resultПитання підготовки педагогічних працівників, які залучатимуться для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року, обговорено під час семінару-наради 5 лютого 2019 року із відповідальними особами за підготовку персоналу пунктів тестування в округах та закладах професійної (професійно-технічної), вищої освіти.

Відкрила нараду Гробова В.П., директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, яка привітала учасників, побажала результативної участі у нараді та акцентувала увагу на важливості процедури проведення ЗНО-2019.

Директор Харківського РЦОЯО Сидоренко О.Л. наголосив на новаціях ЗНО 2019 року, особливостях роботи персоналу на пунктах проведення ЗНО та обов’язковому створенні рівних умов для усіх учасників тестування.

Куратор Сумської області, методист організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО Ханікова В.О. звернула увагу присутніх на основні нормативно-правові документи, що регламентують процедуру проведення ЗНО, конкретизувала та ознайомила учасників наради з порядком проведення ЗНО, рішенням окремих нестандартних ситуацій, що можуть виникати під час проведення ЗНО.

Присутніми на нараді також були: Харламов Ю.І. (Департамент освіти і науки), Нікітін Ю.О., Удовиченко І.В., Остапенко О.І., Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Жила О.М., Самойлова Т.В., Черних О.В. (Сумський ОІППО).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO