У МІЖНАРОДНОМУ РЕЙТИНГУ WEBOMETRICS КЗ СОІППО НА ДРУГОМУ МІСЦІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОБЛАСТІ

LogoМіжнародний рейтинг Webometrics у січні 2019 року опублікував оновлену версію рейтингу університетів світу за результатами якого Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти увійшов до ста кращих закладів вищої освіти України, посівши 69 позицію. В обласному розрізі Сумський державний університет посідає 1 позицію, а КЗ СОІППО відповідно до результатів 2 позицію.

Міжнародний рейтинг Webometrics є найбільшим за кількістю учасників, що оцінює більше 24 тис. закладів вищої освіти світу (в тому числі й 326 українських) та визначає академічний рейтинг університетів, який через наукометричні та вебометричні показники оцінює усі аспекти діяльності вишів: наукову, навчальну, культурну, соціальну, спортивну тощо, що відрізняє цей рейтинг від інших Інтернет-рейтингів.

При визначенні місця університету в рейтингу розробники враховують такі показники:

Presence (Присутність) – кількість сторінок у домені установи (враховуються всі піддомени та типи файлів, у тому числі й у форматі PDF) відповідно до даних Google (5%);

Visibility (Видимість) – кількість зовнішніх джерел, які містять зворотні посилання на веб-сторінки університету, яка розраховується за допомогою сервісу аналізу зовнішніх посилань Ahrefs.com та системи аналізу посилань для пошукової оптимізації та маркетингу в Інтернеті Majestic (50%);

Transparency (or Openness) (Прозорість, або Відкритість) – кількість цитат топ-авторів установи за Google Scholar Citations (попередній рейтинг за цим показником було опубліковано в грудні 2016 року) (10%);

Excellence (or Scholar) (Якість, або Науковість) – кількість статей науковців, які працюють в університеті, що входять до кращих 10% найбільш цитованих у 26 дисциплінах за розрахунками Scimago (35%).

В останній версії рейтингу було вдосконалено алгоритм обрахунку Інтернет-цитувань з метою мінімізації штучних впливів на результат.

Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти вже в котре підтвердив свої позиції за всіма показниками рейтингу та покращив показники загальної авторитетності в Інтернет-просторі.

Інститут робить впевнені кроки до відкритості і доступності усіх своїх ресурсів спрямованих на допомогу сучасному вчителеві щодо реалізації інноваційних педагогічних технологій, професійного вдосконалення педагогічних та керівних кадрів системи освіти відповідно до вимог розвитку освіти та викликів сучасного суспільного розвитку.

list2019

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO