Стартує реєстрація на ЗНО-2019

головну resultРеєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 5 лютого 2019 року. Особи, які здобувають повну загальну середню освіту у цьому навчальному році, матимуть можливість зареєструватись на тестування до 18 березня 2019 року.

Детально про процедуру реєстрації та як до неї готуватися розповіли представники Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти на нарадах для відповідальних за ЗНО від місцевих органів управління освітою, відповідальних за формування реєстраційних документів у закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти.

Наради відбулися 30 січня 2019 року в Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за участю Харламова Ю.І., начальника відділу інклюзивної освіти, позашкільної та виховної роботи, який звернув увагу присутніх на важливості дотримання процедури проведення тестування, однією із складових якої є реєстрація учасників.

Із детальними кроками процедури реєстрації ознайомила учасників наради куратор Сумської області, методист організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО – Ханікова В.О.

Питання щодо особливостей реєстрації на зовнішнє оцінювання учнів професійно-технічних та студентів закладів вищої освіти, головні організаційні аспекти роботи з підготовки до якісного проведення тестування цієї категорії учасників ЗНО, висвітлила Шматько О.Є., начальник організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО.

Нарада обєднала навколо себе 117 учасників.

Додатково переглянути презентаційні матеріали наради можна за посиланням

https://drive.google.com/file/d/1zGLG4asoJUvguVzgth-YMogTtyvOVhqf/view

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO