ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ СЛУЖБИ ПОРОЗУМІННЯ У СУЧАСНИХ УМОВАХ

golovna resultВідповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 21 січня 2019 року проведено семінар-нараду, присвячену питанням організації діяльності служби порозуміння закладу освіти в сучасних умовах. У роботі семінару-наради взяли участь 57 керівників служб порозуміння закладів освіти області.

У ході інтерактивної взаємодії за керівництва методистів центру С.О. Гавриленко, Л.О.Кондратенко, А.Б.Растрости учасники обговорили проблеми упровадження та функціонування служби порозуміння, шляхи їх подолання в умовах освітнього простору, зупинилися на можливостях, що розкриваються перед учасниками освітнього процесу за умови запровадження служби порозуміння в закладі освіти, визначилися з механізмами мотивації учасників освітнього процесу щодо використання відновних практик у процесі миробудування. Актуальним з позиції оптимізації діяльності служби порозуміння закладу освіти виявилося питання забезпечення моніторингу якості її діяльності та запровадження службової документації.

По закінченню семінару учасники отримали навчально-методичний посібник «Розбудова миру. Профілактика і вирішення конфлікту з використанням медіації: соціально-педагогічний аспект», комплект освітніх програм «Вирішення конфліктів мирним шляхом. Базові навички медіації», розроблені Громадською організацією «Ла Страда-Україна» та рекомендовані Міністерством освіти і науки України до використання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO