Тренінг для освітніх експертів з питань оцінювання професійних компетентностей вчителів початкових класів

20190115 112027 resultНа виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1190 «Про затвердження Положення про сертифікацію педагогічних працівників» Державна служба якості освіти України здійснює організаційні заходи із забезпечення вивчення практичного досвіду учасників сертифікації.

У зв’язку з цим 15-16 січня 2019 року у Києві відбувся тренінг для освітніх експертів з питань оцінювання професійних компетентностей вчителів початкових класів під час їх сертифікації.

У відкритті тренінгу для освітніх експертів з питань оцінювання професійних компетентностей вчителів початкових класів під час їх сертифікації взяла участь Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Захід відбувся за участі, заступника Міністра освіти і науки Вадима Карандія, Голови Державної служби якості освіти України Руслана Гурака та представників Всеукраїнського фонду «Крок за кроком».

Руслан Гурак наголосив, що методика вивчення діяльності вчителя має бути максимально зрозумілою та об’єктивною, оскільки вона визначає зміст професійної діяльності вчителів та інтегрує підходи до оцінювання результатів їхньої роботи.

Під час тренінгу педагогічні та науково-педагогічні працівники з усіх регіонів України працювали над методикою експертного оцінювання, зокрема, інструментами вивчення практичного досвіду: формами спостереження за діяльністю вчителя, картками спостереження за уроком та аналізу уроку, інтерв’ю з учителем, анкетами для керівництва школи. Від Сумської області було відібрано експертами для сертифікації та запрошено до тренінгу старших викладачів кафедри теорії і методики змісту освіти Зою Декунову та Аллу Лавську.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO