Обласна школа педагогічної майстерності для вчителів німецької мови

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 20 грудня 2018 року на базі Сумської гімназії № 1 відбулося засідання обласної школи педагогічної майстерності «Формування ключових компетентностей в учнів на уроках німецької мови», на якому були присутні 12 учителів німецької мови області.

З вітальним словом до учасників обласної школи педагогічної майстерності звернулася Бондарєва К.І., директор Сумської гімназії № 1.

Пчеляна Л.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Сумської гімназії № 1 презентувала результати десятирічної роботи гімназії у міжнародному проекті «PASCH» з вивчення німецької мови.

Питання про особливості формування ключових компетентностей в учнів на уроках німецької мови висвітлила Єременко І.В., методист з іноземних мов Сумського ОІППО, надавши методичні рекомендації.

У рамках заходу проведено майстер-клас за темою: «Подорож німецькомовними країнами» учителями німецької мови Сумської гімназії № 1: Сердюк І.В., учителем німецької мови вищої категорії, Дашкіною О.В., учителем першої категорії, Ярошенко І.І., учителем другої категорії.

Учасники обласної школи педагогічної майстерності мали змогу взяти участь у практичній частині майстер-класу та обмінятися досвідом роботи у викладанні німецької мови.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO